Agenda

Datum / tijdstipWatWaar 
9 mei – 20:00

Start bijeenkomst voor aspirant leden
Een Algemeen Leden Vergadering (ALV) kunnen we het nog niet noemen, maar op 9 mei willen we iedereen die een intentieverklaring heeft ondertekend graag ontmoeten in het Pinksterhuis op het Bronlaak-terrein. Tijdens deze bijeenkomst willen we jullie graag informeren over het stappenplan van BoerSaam en jullie mening hierover vragen. Ook willen we samen met jullie kijken naar de manier waarop we de organisatie willen gaan inrichten.

Pinksterhuis BronlaakInschrijven
 15 meiRondleiding
We maken een rondwandeling over het terrein van Bronlaak en vertellen over onze plannen en de vele mogelijkheden die de locatie biedt. Er is per rondleiding plaats voor ongeveer tien deelnemers. Kinderen die het interessant vinden mogen ook mee lopen op deze zondagochtend.
Locatie BronlaakInschrijven
18 mei – 20:00 u

Informatieavond
Doreen de Hoog (initiatiefgroep), Frank Roefs (locatiedirecteur Bronlaak) en Boudewijn Tooren (extern adviseur Creabitat) 
informeren geinteresseerden over de mogelijkheden van BoerSaam. Ze vertellen over het traject dat tot nu toe doorlopen is en delen de plannen voor de realisatie van de boerderij. Daarnaast wordt er informatie verstrekt over het tekenen van de intentieverklaring die je op een later moment gegarandeerd toegang geeft tot het BoerSaam lidmaatschap. Uiteraard is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen.

Locatie BronlaakInschrijven
 9 juniLezing bibliotheekSint Antonis 
 12 juniAanwezig tijdens SchaapscheerdersfeestenSint Anthonis